Nieuwsbericht

IMG_2071

Gepost op:
12 maart 2024

Gepost door:
Jan Willem

Geslaagd WGE symposium – Witte Raaf 2024

Op 11 en 12 maart vond het WGE symposium in Epe plaats.

Gynaecologische zorg voor iedereen, door iedereen! Een geslaagd symposium waar de discussie over optimale zorg voor vrouwen met een uterus myomatosus op professionele wijze werd gevoerd door Wouter Hehenkamp en Paul Lohle. Jonge onderzoekers presenteerden hun onderzoek; gefeliciteerd Jorik Slotman, jij hebt een toegangsbewijs naar de ESGE 2024 gewonnen met jou presentatie over het Mychoice onderzoek.

Nora v Mello en Karin vd Tuuk gaven een mooi overzicht over de huidige stand van zaken van de Nederlandse Genderzorg. Tot slot werd de keynote lecture verzorgd door Zaza van de Koppel over wetgeving voor abortus en haar zorgen over de aanpassingen hierin.

We sloten de dag gezellig af met een wijnproeverij, een heerlijk diner en een klein dansje onder begeleiding van een DJ.

12 maart zijn we sportief begonnen met een Yoga workshop. Judith Huirne sprak over het belang van vrouwspecifieke aandoeningen en de aandacht hiervoor in Nederland. De dag werd afgesloten door een lezing over de vitale gynaecoloog door Frederique de Ree en Ruby Krol.

Tot volgen jaar: 10 & 11 maart 2025.

namens het WGE bestuur

 

 

 

Laat een reactie achter